12 - 19 Haziran 2010 haftasi acentaniz araciligiyla Bodrum Yalikavak Marina'dan Dufour 385 Grand Large modeli bir tekne kiralayarak Gokova korfezinde yelken yaptim. oncelikle teknenin her açidan tam teçhizatli olmasi ve hemen hemen her turlu donaniminin eksiksiz çalistigini gormek bizi çok mutlu etti.
Verilen bilgiler ve saglanan destekler de çok kiymetli idi. Tekne gayet iyi temizlenmis ve hazirlanmis idi. Ilk rezervasyon anindan son tekneyi teslim etme anina kadar yardimci olmaniz da takdire sayandir. Butun yelkenci arkadaslara sizlerle çalismalarini içtenlikle tavsiye ederim.
Devamli bir musteri kazandiginizi belirtmek isterim.
Ilginiz için tesekkurlerimi sunarim. Bir sonraki rezervasyonda gorusmek dilegiyle !!
Saygilarimla
H. Alp Ozkan
Turkey
alp.ozkan[at]fmc-ag.com
Tesekkurler Mecmi bey, Tesekkurler BOATING TURKEY
Haluk Ilica
Turkey
haluk.ilica[at]hotmail.com
Our holiday was great. We spent a memorable week on Joya. My daughter feels that the finest thing she has ever met, was a dolphin encounter and playing with our boat with. The answers to my questions so booking in a situation such as later come, came immediately. Everything went according to our agreement and the extraditions of the boat, as well as the return were treated very professionally. Last-minute extra wishes were handled efficiently with ease. I can at any time to recommend Boating Turkey to Partner with holiday planning.
Pentti Kinnunen
Finland
pentti.kinnunen(at)elisanet.fi
Please select destination and search again.